Scriptie Focus Sessies - Reizen voor Focus


Reizen voor Focus

Scriptie Focus Sessies

Scriptie Focus Sessies

Elke twee weken een stok achter de deur

Ben je bezig met het schrijven van een scriptie en vind je het lastig om daar de tijd en de motivatie voor te vinden? Dit najaar kun je meedoen met Scriptie Focus Sessies. Onder begeleiding van een ervaren docent ga je elke twee weken twee uur lang gefocust en zonder afleiding aan de slag.

Planning en inventarisatie

We beginnen de scriptie focus sessies met een korte inventarisatie van je plannen en hoe het in de afgelopen periode is gegaan.

Aan de slag!

Daarna gaat iedereen aan het werk. Je zult versteld staan van hoeveel je in die twee uurtjes al kunt doen!

Praktisch

  • Voor wie: gemotiveerde hbo-studenten (AD, BA, MA) en wo-studenten
  • Wanneer: 16 en 30 oktober, 13 en 27 november 2018 (8:45 – 11:00u)
  • Waar: A Taste of Honey, Spijkerboorsteeg 27, Deventer
  • Toegang: 25 euro voor een losse sessie, of 80 euro voor 4 sessies
  • Maximaal 8 deelnemers, dus graag vooraf aanmelden

Ik meld me aan

Naast de Scriptie Focus Sessies krijg je toegang tot de besloten Facebookgroep, waar je ook tussen de sessies door terecht kunt voor vragen of een portie peptalk.

Hey!

Andrina SolMijn naam is Andrina Sol. Dat geploeter met zo’n scriptie herken ik maar al te goed van mijn eigen rechtenstudie, jaren geleden. En ik zag het gebeuren bij de studenten die ik als docent heb begeleid. Zo jammer, want met de tijd verdwijnt het plezier. Dat kan anders.

Onder het motto ‘Maak het leuk’ organiseer ik scriptiereizen, -dagen en -bootcamps, waarbij je op een mooie locatie, zonder afleiding lekker gefocust aan de slag gaat met je scriptie. Zo krijg je het wèl voor elkaar!