Bestelformulier Digitaal Scriptielokaal - Reizen voor Focus


Reizen voor Focus

Bestelformulier Digitaal Scriptielokaal

Yes, goed plan, een membership van het digitale scriptielokaal :)

Lid worden kan op twee manieren. Wil je meteen je online sessies kunnen inplannen, dan kun je het best gebruik maken van de webshop op de reserveringswebsite:

Naar de reserveringspagina van het Digitale Scriptielokaal

Volg de instructies op de pagina en binnen een paar minuten kun je aan de slag.

Lukt dat niet, dan kun je gebruik van het bestelformulier hier onder. Hou rekening met een iets langere verwerkingstijd. Ik maak dan namelijk handmatig een account voor je aan.

 

Super dat je lid wordt van ons digitale scriptielokaal. Binnen 48 uur, meestal veel eerder, krijg je een mail met de aanvullende informatie.
Altijd fijn om even te kunnen appen als er iets anders loopt dan gepland. Of om je te kunnen bereiken als het wat stil blijft aan jouw kant.
Met je membership krijg je onbeperkt toegang tot alle online meetings. Het enige dat je daar voor hoeft te doen is je aanmelden via de reserveringssite.
1. Je membership is definitief na de ontvangst van je betaling; 2. Na 28 dagen loopt je abonnement vanzelf af. 3. Bij deze actie is geen (deel)restitutie mogelijk 4. Om iedereen een kans te geven mee te doen, kun je je inschrijven voor maximaal 1 kickstart call en 1 WAT-sessie per dag. 5. De aanvangstijden van de bijeenkomsten kunnen variëren, net als het aantal bijeenkomsten per week. 6. Aan de planning kunnen geen rechten worden ontleend

Betalen kan met Ideal. Na ontvangst van je betaling is je lidmaatschap van het digitale scriptielokaal een feit. Je ontvangt binnen 48 uur een e-mail met aanvullende informatie, zoals je inloggegevens voor het reserveringssysteem.

Heb je het idee dat er iets mis gaat? Mail me dan even: info@reizenvoorfocus.nl of app naar 0617883007

 

Graag tot ziens!

Andrina