Boek je reis - Reizen voor Focus


Reizen voor Focus

Boek je reis

Je reis start hier

Maak hier je keuze. De genoemde prijzen zijn exclusief 15€ per boeking bijdrage aan het reisgarantiefonds (GGTO) en vlucht.
Gebruik hier de namen volgens je paspoort.
Postcode en plaats
Let op: het reisdocument moet nog tenminste 6 maanden geldig zijn ten tijde van de reis.
Denk aan dieet, medische omstandigheden etc. Als er geen bijzonderheden zijn, vul je hier "geen" in.
Vanwege de kleinschaligheid van de accommodaties waarvan we gebruik maken, is het niet altijd mogelijk een eenpersoonskamer te boeken. Na de ontvangst van je boeking, neem ik zo snel mogelijk contact met je op om te laten weten wat de mogelijkheden zijn.
Geef hier aan met wie je deze reis boekt. Je reisgenoot vult zelf ook het formulier in. Boek je alleen, dan kun je dit veld leeg laten
Check de inreisregels voor zowel je bestemming als de landen waar je overstapt, en Nederland.
Bij het verlengen van de reis als gevolg van een covid besmetting en/of verplichte quarantaine komen de kosten voor verblijf voor risico van de reiziger. De reisorganisatie biedt ondersteuning waar mogelijk.
Had je de reisvoorwaarden nog niet gezien? Je vindt ze hier: www.reizenvoorfocus.nl/reisvoorwaarden

En dan nu

  • Nadat je je boeking hebt verzonden, krijg je een bevestiging te zien in je scherm.
  • Ik stuur je zo snel mogelijk een bevestiging per mail en aan de hand van de reisvoorwaarden de eerste factuur, en
  • We plannen – als je dat wilt – een moment om online of telefonisch kennis te maken en de verwachtingen voor de reis in kaart te brengen.
  • Heb je een reis geboekt exclusief vlucht? Misschien is het mogelijk samen met anderen te reizen, zodat je ook eventuele transferkosten kunt delen. Neem contact met me op, dan breng ik jullie in contact.

Mocht je na 48 uur nog geen bericht van me hebben ontvangen, dan gaat er iets mis. Stuur me in dat geval alsjeblieft even een mailtje (info@reizenvoorfocus.nl), dan lossen we het op.

Reisvoorwaarden

Kijk je ook even naar de reisvoorwaarden?  Toch handig om van te voren te weten wat we van elkaar mogen verwachten. Dit zijn ze: reisvoorwaarden.

 

♦◊♦ Geniet van de voorpret ♦◊