Ondernemersreis - inspiratiereis voor ondernemers - Reizen voor Focus


Reizen voor Focus

Inspiratiereis voor Ondernemers

Albanië: medio 2019

Voor de avontuurlijke ondernemer

Boek deze reis

8-daagse rondreis voor ondernemers: deze week staat je bureau in Albanië

Werk

Het eerste deel van de reis blijven we op dezelfde locatie. Het programma is zodanig, dat je een groot deel van de dag ongestoord met jouw werk aan de slag kunt (en ja, er is - heel beperkt! - WiFi)

bekijk hier het progamma

Ontspanning

Als je in zo'n mooie omgeving bent, moet je gewoon wel in beweging komen. Diverse wandelingen staan op het programma. Mogelijke workshops: spinnen, sokken breien, hooitorentje bouwen

Accommodatie

We verblijven in kleinschalige gasthuizen van locale ondernemers. Meestal hebben de kamers hun eigen sanitair. Soms is het sanitair gedeeld.

Kleine groep gelijkgestemden

Je reist met een kleine groep ondernemers, die - net als jij - een helder doel voor ogen hebben. Je profiteert van elkaars motivatie en energie. Altijd een sparringpartner bij de hand.

(H)eerlijke maaltijden

Wat je kunt verwachten van de maaltijden in Albanië? Dat ze (h)eerlijk zijn. De maaltijden worden vers bereid met producten uit de streek.

Staat je koffer klaar?

De eerst volgende workation staat gepland voor medio 2019.

Bekijk deze reis
Ruimte voor werk en ontspanning

Ruimte voor werk en ontspanning

Een paar dagen echt de tijd hebben om te werken aan de teksten voor je website. Of de lancering van een nieuw product uitdenken en uitwerken. Zo maar van die klussen waar je misschien niet zo makkelijk aan toe komt, omdat ze je volle aandacht vragen. En daar ontbreekt het nog al eens aan.

Tijdens inspiratiereis voor ondernemers ga je aan het werk met je eigen klus. Er is tijd om met andere ondernemers te sparren, en vooral ook tijd om inspiratie op te toen tijdens de (berg)wandelingen die we maken.

De Albanese Alpen bieden je letterlijk de ruimte. Voor werk en voor ontspanning

Iets voor jou, zo'n WORKATION?