Executive focus - écht anders - Reizen voor Focus


Reizen voor FocusExecutive focus – écht anders

Ben je op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie voor een paar dagen? Voor bijvoorbeeld een cruciaal overleg met een mogelijke fusiepartner, investeerder of grote klant?

Waarschijnlijk heb je alle unieke high-end locaties en opties al voorbij zien komen. Bling-bling! Iets schuurt. Kan het ook écht anders?

Iets unieks en bijzonders, maar geen gênante vertoning van duurdoenerij. Iets dat past bij jouw onderneming. Iets dat de juiste toon raakt.

Zet je bureau eens in de Balkan

Executive focusreis

Onze executive focusreizen zijn écht anders.

We nemen jou en je gasten mee naar de Balkan. Albanië, Macedonië, Montenegro, Bosnië-Herzegovia. Hoe bijzonder is dat? Zo weten we zeker dat je je gasten op een unieke ervaring trakteert.

Wat, waar, voor wie en wanneer

  • Wat: executive focusreis. Een korte reis met een zakelijk karakter die we op maat samenstellen en die recht doet aan het doel dat jij met het evenement wilt bereiken.
  • Waar: een locatie in de Balkan. Afgelegen, maar goed bereikbaar. Het is eigenlijk altijd minder dan 3 uur vliegen.
  • Voor wie: Klanten die kiezen voor Reizen voor Focus hebben een open instelling en zijn van nature nieuwsgierig.  Hoewel Reizen voor Focus zo veel mogelijk ontzorgt, zijn onze reisgenoten mensen die kunnen meebewegen in de realiteit van de Balkan. Dat zaken anders lopen dan gepland, is bijna een gegeven. De realiteit is ook, dat het altijd goed komt.
  • Wanneer: Wanneer het je uitkomt. Heb je haast? Geen probleem. We hebben een prettig persoonlijk netwerk in de Balkan van mensen die niet raar opkijken van onverwacht bezoek. Ook dat is een voordeel van de Balkan.

Pure focus

Neem een doorsnee ondernemer. Een razende Robin, druk aan het werk om de zaak draaiende te houden, en een sociaal leven en een gezin. De auto in, even bellen met kantoor voor de volgende afspraak. Beeld je eens in. Wat gebeurt er als deze Robin ergens op een berg belandt?

Ontdaan van de dagelijkse stress en beslommeringen ontstaat ruimte. Ruimte om te reflecteren, ideeën te laten opborrelen en focus aan te brengen. Daar is niks zweverigs aan, het gebeurt gewoon.

Ruig berglandschap

Moet je daarvoor nu echt naar de Balkan?

Zet onze razende Robin in een hut op de Veluwe. Eén stap buiten de hut en de telefoon lonkt weer. Gauw die mails beantwoorden.

Daarom kiezen wij dus voor een echt afgelegen locatie. Daarmee krijgt jouw bijeenkomst de aandacht en focus die zij verdient.

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Vertel ons je wensen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.