16 - 23 februari 2018 scriptie focusreis Macedonië - Reizen voor Focus


Reizen voor Focus16 – 23 februari 2018 scriptie focusreis Macedonië

scriptie reis focus

Op reis voor je scriptie

>>VOL<< 16 – 23 februari 2018  >>VOL<<  

De volgende reis is van 6 tot 13 april 2018. Zorg dat je erbij bent! Klik hier om naar de informatie over de komende reis te gaan.

Vaart in je scriptie door één week volledige focus

Ben je aan het ploeteren met je onderzoek? Zijn er tig zaken die dringender lijken? Je weet dat je aan de slag moet, maar…

Afleiders van de studie: de was, koffie, plantje

…. eerst koffie
…. de (af)was staat te lonken
…. de planten willen water

Wat is jouw excuus?

Ondertussen komt de deadline naderbij. Je voelt eerder stress dan plezier bij je project.

Tijd voor focus. En focus vind je tijdens deze scriptiefocusreis. De reis is speciaal bedoeld voor serieuze studenten die in een korte tijd ongestoord een flink deel van hun scriptie of thesis willen aanpakken.

Terugtrekken → ontspanning → focus

We reizen met een kleine groep (maximaal 8 studenten/onderzoekers) naar een kleinschalig gasthuis in Macedonië (met een geweldig uitzicht trouwens). We werken volgens een vaste dagstructuur, en plannen ook voldoende ontspanning en activiteiten in.

Na je aanmelding krijg je een checklist die je helpt om je doelen voor de reis op te stellen. Ook hebben we van te voren een kort Skype-gesprek waarin we je plannen doorspreken op haalbaarheid en voorwaarden. Tijdens de reis is jouw planning je leidraad en daar zullen we dan ook op teruggrijpen. In de week plannen we 2 individuele voortgangsgesprekken in van 20 minuten.

We zorgen met z’n allen voor een positieve werksfeer, zijn elkaars stok achter de deur. Wel blijf je natuurlijk altijd zelf verantwoordelijk voor je input en resultaat.

Alle maaltijden worden verzorgd, zodat jij je alleen maar op je onderzoek hoeft te richten. De omgeving leent zich prima voor (lichte) outdoor activiteiten – lekker om je hoofd leeg te maken. Ook is er een stadje in de buurt.

Deze scriptiefocusreis is een primeur voor Reizen voor Focus. Daarom geldt nu een introductieprijs van 529,- euro (check onder aan de pagina vooral ook even hoe je jezelf een korting bezorgt)

Dit krijg je:

Een kaartje voor een student

 • een programma met 5 effectieve schrijfdagen
 • een werkstructuur (aanrader!)
 • 2x een individueel focusgesprek
 • een goede voorbereiding zodat je direct aan de slag kan
 • 7 overnachtingen (op basis van gedeelde kamer)
 • alle maaltijden in het gasthuis, koffie en thee
 • transfers in Macedonië
 • reisgarantiefonds

Het aanbod is exclusief vlucht, verzekeringen, (alcoholische) dranken en eventuele scriptiebegeleiding.

Heb je liever een kamer voor jezelf? Die optie is afhankelijk van de beschikbaarheid. Er geldt dan een toeslag van 80 euro (totaalprijs  €609,-).

Ben je een snelle beslisser? Good for you! Er is nog een aantal gratis vliegtickets beschikbaar. Helaas je bent te laat. Gelukkig gaan we snel weer op pad. 

*Een gratis vliegticket wordt alleen verstrekt bij een definitieve boeking voor de reis van 16 tot 23 februari 2018 naar Macedonië. Het gaat om de retourvlucht Eindhoven – Skopje, met recht op 10kg handbagage. En verder geldt: wie het eerst komt wie het eerst maalt.

 

aanmelden voor de reis

 

Andrina SolHey!

Mijn naam is Andrina Sol. Dat geploeter met zo’n scriptie herken ik maar al te goed van mijn eigen rechtenstudie, jaren geleden. En ik zag het gebeuren bij de studenten die ik als docent heb begeleid. Zo jammer, want met de tijd verdwijnt het plezier. Dat kan anders.

Daarom neem ik je graag mee op reis, zodat je weer vaart en plezier krijgt in je scriptie.

Het is die twee reisdagen waard

Ja leuk hoor,” hoor ik je denken, “maar dat is dan ook weer 2 dagen reizen en ik moet al zo veel doen.”

Dat is natuurlijk zo. Je moet aan de slag. Maar even heel eerlijk hè, zou je zonder die reis ook 5 dagen lang compleet gefocust en ongestoord aan de slag gaan? Waarschijnlijk niet. Anders deed je dat nu al, toch? Met een groep gemotiveerde mensen om je heen krijg je veel meer voor elkaar.

Wat gebeurt er als je in één week tijd 3 hoofdstukken schrijft?

Moet je daar dan echt voor op reis? Het is wel even dik 500 euro.

Tja, dat is aan jou natuurlijk. Wat gebeurt er als je in een week zo maar twee of drie hoofdstukken van je thesis zou schrijven? Hoeveel eerder zou je dan kunnen afstuderen? Wat levert dat je op? Afscheid nemen van je bijbaantje en eerder aan het werk in een echte baan, met een echt salaris? Vrije tijd zonder dat zeurende stemmetje op de achtergrond, dat je aan de slag moet? Als je op reis gaat ben je echt weg. Je kunt je aandacht compleet op je studie richten. Er is nog een voordeel. Grote kans dat je uit plichtsbesef geen vakantie hebt genomen, omdat je je serieus had voorgenomen aan je scriptie te werken. Tijdens de scriptiefocusreis heb je een soort vakantie terwijl je aan je scriptie werkt. Best leuk toch?

En zoals beloofd: zie hier de kortingsopties

Met z’n tweeën 2x korting

Om het nog leuker te maken: neem een reisgenoot mee met wie je de kamer deelt. Als jullie je samen aanmelden, krijgen jullie beiden een korting van 30 euro. Dan betaal je dus geen €529,- maar €499,- per persoon.

Verdien je reis terug!

Ben je naast een ijverige en gemotiveerde student ook een kei in:

 • Een blog schrijven
 • Autorijden
 • Pakkende foto’s maken
 • Anderen enthousiasmeren
 • Kickboksen, pilates, padvinden
 • ….?

Heb je wel de tijd om weg te gaan, maar hik je aan tegen de prijs? Laat me dan vooral weten welke bijdrage jij kunt leveren om van de reis een succes te maken. Zo verdien je, naast een gratis vlucht, een mooie korting op je reis. Overtuig me maar. Be creative!

16 – 23 februari 2018 gaan we. Meld je NU aan! 

Helaas, aanmelden voor deze reis gaat niet meer.  

Zorg dat je de volgende keer niet achter het net vist. Zet je naam vast vrijblijvend op de lijst voor de volgende reis dan heb je automatisch de vroege-vogel-korting* te pakken. 

Ik ben een vroege vogel! Zet mij op de lijst voor de volgende scriptiefocusreis.

Nadat je je hebt aangemeld voor de deelnemerslijst, neem ik contact met je op. Als je definitief besluit om mee te gaan, krijg je de factuur. 

*Vroege vogels ontvangen een korting van 123 Euro 

Nieuwsgierig wat mijn voormalig studenten over mij meldden?

 

Zeer goede scriptiebegeleiding, zeker een aanrader als je vastloopt met je scriptie!

Timo (SJD): “Met behulp van Andrina de scriptie waarmee ik al veel te lang bezig was eindelijk af kunnen ronden. Heb hulp gekregen bij zowel het schrijven van het onderzoeksvoorstel als de scriptie zelf. Het betrof een scriptie over het inperken van de vrijheid van meningsuiting om bij te dragen aan het voorkomen van genocide.

Pluspunten:
– Uitgebreide kennis van de materie.
– Enthousiasme om te helpen bij elke vraag die je stelt.
– Goede communicatie/bereikbaarheid

Minpunten:
– Geen”

Andrina Sol is een top scriptiebegeleider

Khalid (HBO-Rechten): “Ik heb een mooie, goeie en prettige samenwerking gehad. Komt afspraken altijd tijdig na en mijn scriptie werd voorzien van zeer duidelijke en goede feedback. Ook qua taalgebruik werd er zeer kritisch gekeken. Laagdrempelig contact (o.a. via whatsapp) wat ervoor zorgde dat ik daar waar nodig snel verder kon. Andrina was voor mij de ideale begeleider. Scriptie afgesloten met een 7,5. Mijn dank is enorm.”

aanmelden voor de reis