Scriptie-3-daagse | voor als je wilt knallen in de zomer - Reizen voor Focus


Reizen voor Focus

Scriptie-3-daagse | voor als je wilt knallen in de zomer

uitzicht bij het schrijven van de scriptie tijdens de scriptie-3-daagse

Scriptie-3-daagse 

Moeiteloos je scriptie schrijven deze zomer

 

Aanmelden

9 – 11 augustus 2019| Driebergen | scriptie-3-daagse | max 10 deelnemers | €179,- p.p. 


De scriptie-3-daagse

Hoe effectief ben jij wanneer je met dit mooie weer aan je scriptie probeert te werken? Best lastig hè? Afleiding te over. En je moet het ook nog eens alleen doen. Ook als je een keer vastloopt, of het idee hebt dat het je nooit meer gaat lukken.

Hier heb je een stok achter de deur.

Tijdens de scriptie-3-daagse heb je een stok achter de deur. Natuurlijk, je moet nog steeds zelf aan de slag. Je hebt alleen veel minder afleiding. Je kunt je twijfels en vragen kwijt. En, het helpt enorm als je om je heen kijkt en anderen aan het werk ziet.

Tot zover lijkt de scriptie-3-daagse eigenlijk nog best op de varianten die door commerciële aanbieders van scriptiebegeleiding wordt aangeboden: een scriptiebootcamp bijvoorbeeld of een scriptielab waarbij je je dagelijks meldt op een kantoor en daar – al dan niet met begeleiding – aan de slag gaat.

Anders dan de rest

Wat maakt de scriptie-3-daagse dan zo anders dan de rest?

scriptie schrijven studenten onder een parasolDe locatie natuurlijk! Geen duf kantoor waar je dagelijks van 9 tot 5 je uren draait: wij strijken neer op een super mooie buitenlocatie: mini-camping Strosteeg bij Driebergen-Rijsenburg. Een landelijk gelegen camping die we bijna geheel voor ons zelf hebben. Wat je er hoort zijn voornamelijk vogels, verder vrij weinig.

Een prima plek om tussendoor te ontspannen. Met een fijne wandeling bijvoorbeeld of stap in een kano.

En we kamperen! We maken van scriptie schrijven een beetje vakantie. Je bent drie dagen én twee nachten te gast. Na een dag hard werken staat een gezond (camping)diner op tafel. Je hoeft geen boodschappen te doen, niet te koken of een snelle hap ergens te halen. Ontbijt, lunch en diner koffie en thee, allemaal geregeld.

In het kort

wat: volledig verzorgde scriptie-3-daagse inclusief maaltijden, koffie/thee
wanneer: 9 t/m 11 augustus (3 dagen, 2 nachten)
waar: camping Strosteeg Driebergen-Rijsenburg
voor wie: hbo- en wo-studenten die serieus aan hun scriptie willen werken
prijs: 179 euro per persoon
begeleiding: de 3-daagse helpt je om de flow erin te krijgen en te houden. Je bepaalt van te voren je doel en de stappen om dat doel te bereiken. Bij het bepalen van die stappen, help ik je graag. Tijdens de 3-daagse ga je daar mee aan de slag en ben ik zo nodig je stok achter de deur. Er is ruimte voor vragen en overleg.  Het programma bevat géén inhoudelijke scriptiebegeleiding.

 

Hey!

Andrina SolMijn naam is Andrina Sol. Dat geploeter met zo’n scriptie herken ik maar al te goed. Tijdens mijn studie kreeg ik een baan bij een advocatenkantoor. In mijn – wat naïeve – enthousiasme had ik toegezegd dat ik binnen een jaar zou zijn afgestudeerd. Het duurde uiteindelijk maar liefst drie (!) jaar.

Gelukkig weet ik inmiddels dat het anders kan. Focus vanuit ontspanning, en waar nodig een stok achter de deur. Zo komt die scriptie wel af.

 

En dan praktisch

Slaapplaatsen
Ik heb 2 tentjes die elk plaats bieden aan 2 personen. Die mag je gebruiken, zolang de voorraad strekt. In principe deel je dan een tent. Uiteraard mag je ook zelf een tentje meenemen. Laat me dat van te voren even weten in verband met de reservering van de kampeerplaatsen.

Zelf meebrengen
Je brengt zelf een luchtbed, slaapzak e.d. mee (en natuurlijk je laptop en wat kleding enzo)

Vervoer
Om 9:30 u verzamelen we op station Driebergen-Zeist. Je kunt uiteraard ook op eigen gelegenheid naar de Strosteeg komen.

Aanmelden
Ga je mee? (Yes!) Meld je dan zo snel mogelijk aan.

 Ik ga mee!

Deze link brengt je naar het aanmeldformulier. Na ontvangst van je aanmelding mail ik je zo snel mogelijk de bevestiging van de reservering van jouw plek. 

 

Ik kan dit weekend niet, wat nu?

Dit is de laatste scriptie-3-daagse in de zomer. Na de zomer gaan we weer op scriptiereis. Voor die tijd kun je natuurlijk wel deelnemen aan de scriptie-schrijfdagen.

Wil je persoonlijk bericht wanneer er weer een scriptie-schrijfdag wordt gepland? Laat dan even je naam en mailadres achter. Zet mij op de lijst!