Get it done week voor ondernemers - Reizen voor Focus


Reizen voor FocusGet it done

Een productieve Implementatie Week voor avontuurlijke ondernemers die hun opgedane kennis omzetten in resultaat

 • 10 - 17 maart 2024 | Workation in Albanië
 • Focus, inspiratie en ontspanning
 • Schrijf die salespage, bouw die funnel. Get it done!
Boek meteen Plan eerst een call

Zo veel tijd, geld en engerie geïnvesteerd in kennis. Wanneer pas je het toe?

Hoeveel podcasts over ondernemen heb jij al verslonden? Hoeveel e-books gedownload? Hoeveel online trainingen gebingewatched?

Kortom, hoeveel tijd, geld en energie heb jij al geïnvesteerd in je kennis over ondernemen?

 

Hallo kennis-spons :D

Super inspirerend. De vraag is natuurlijk vooral: wat heb je met die informatie gedaan?

Staat je salespage volgens het stramien dat je aangereikt kreeg. Is je copy inmiddels doorspekt van alle inzichten die je kreeg over neuromarketing en purshuasion. Heb je die converterende VSL geschreven en opgenomen. Die aantrekkelijke funnel klaar staan.

Grote kans dat je nog niet zo ver bent als je wilde.

 

Ik heb mezelf intussen een koopverbod opgelegd. Als je eens wist hoeveel van die trainingen ik niet eens heb bekeken. Eerst maar  afmaken, en dan pas mag ik weer iets nieuws.

Of dat lukt, dat afmaken? Betrapt haha. Nee, niet echt.

Hoe dat komt. Ja goeie vraag. Een gebrek aan tijd, het moet naast alle andere ballen die ik in de lucht moet houden. Soms vergeet ik het ook gewoon totaal. Of ik ga er wel mee aan de slag en dan gaat mijn creatieve brein met me aan de haal, of komt de perfectionist om de hoek kijken. En dan blijft het alsnog liggen.

Zonde eigenlijk

 

Je kocht die cursus omdat je beter wilde leren ondernemen, meer en makkelijker klanten wilde aantrekken. Om meer tijd over te houden voor andere dingen.

 

Maar ja, om die kennis voor je te laten werken, zal je het moeten toepassen. Actie ondernemen. In de uitvoering. Aan je bedrijf werken dus, niet alleen erin.

 

Daar moet je tijd voor maken. De rust voor vinden.

 

 

Hoe lekker zou het zijn

 

Hoe lekker zou het zijn om in een week – zonder afleiding – de trainingen om te zetten in actie en resultaat. Zodat straks je weggever hebt geschreven, je salesfunnel hebt staan of die fijne lead-genererende quiz op je site kan zetten.

 

Dan levert al die kennis  je ook echt klanten op, voldoende omzet en die vrijheid die je voor ogen had.

 

Daarom nodig ik je graag uit voor een Implementatie Week bij ons in Albanië.

 

Get it done

Get it done

 

Implementatie Week

Focus – ongestoord werken – de klus klaren

Het eerste deel van de week ligt de nadruk op ongestoord werken. Geen binnenkomende telefoontjes. Geen boodschappen die nog moeten worden gedaan. Geen … (vul maar in).

Voor vertrek plannen we een kort gesprek voor het vaststellen van je doel en aanpak. Dan kun je, eenmaal ter plaatse, gericht aan de slag.

De overkoepelende thema’s van deelnemers nemen we op in het programma. Staat de salespage te wiebelen, jaagt het jargon jouw klanten weg, dan gaan we daar een dag mee aan de slag. Moet de Funnel worden ingericht, dan pakken we die aan. Handen uit de mouwen. We fiksen het.

 

 

Ideale omstandigheden

We creëren de ideale omstandigheden om te kunnen werken aan jouw klus. Met een prettige dagstructuur, met ruimte voor focus, overleg en ontspanning. Kies een fijne plek op het terrein of aan de grote keukentafel. Doe mee met een walk & talk, of juist met de stiltewandeling.

 

Liever in alle rust zelfstandig aan de slag? Ook helemaal goed. Het uitgangspunt van deze week is dat jij de focus ervaart om aan jouw doel te werken. Ja, er is een programma. En nee, niets is verplicht.

 

Op avontuur – roadtrip

Ter afsluiting van de reis maken we een roadtrip en bezoeken een aantal van de high-lights van centraal-Albanië.

 

Een bezoek aan Tirana is een must. Een stad die in niets lijkt op andere steden in de Balkan. Het BunkArt museum onder het centrum van de stad, geeft je een unieke en indrukwekkende inkijk in de periode dat het land onder het bewind stond van Enver Hoxha, de communistische dictator.

 

 

Ik laat je zien dat het kan

Mijn naam is Andrina. Al die uitdagingen die je hierboven las? Dat ben ik.

Dat snakken naar een hutje op de hei om eindelijk die klus te klaren… Het werd vaak nachten doorhalen. Teleurgesteld raken in mezelf ("ik moet dit toch gewoon kunnen?") en toch doorgaan. Totdat ik op het punt belandde dat niets meer lukte.

Toen moest ik die stap terug wel doen. Overzicht creëren, taken klein maken en genoeg buitenlucht.

Inmiddels help ik, online, uitstellende afstudeerders. Door focus te creëren en het bieden van een prettige stok achter de deur rondden al meer dan 500 studenten hun scriptie af.

Daarnaast creëer ik voor jou in ons kleinschalige gasthuis in Albanië de rust om te doen waar je voor komt.

Geen hutje op de hei, maar een fijne stek in de bergen. Een prachtige, afgelegen locatie, die je én helpt aan rust om je focus te vinden én je vraagt in beweging te komen.

Kom het maar ervaren

Zij gingen al eens mee

Reizen voor Focus ontstond vanuit het idee om mensen de nog onbekende en bijzonder mooie landen in de Balkan te laten ervaren. Niet per se als toerist, maar vooral door er te zijn en gebruik te maken van de rust en ruimte die die landen bieden.

Ik organiseerde scriptieweken in Macedonië en Albanië. Met ondernemers deden we een workation in Noord-Albanië. Afgesloten met een prachtige rondreis. Wat ik steevast terug krijg: ik heb zo veel kunnen doen, en wat is het hier mooi. Hardwerken en toch een beetje het gevoel dat je vakantie hebt.

Verschenen in de media: Trouw, Het Parool, Vrijemeid, Mountainreporters, Folia, Mare, Travel Next, Wandering Minds

 

Zo het werk het

 

Stap 1 | Meld je aan

Als jij genoeg hebt van open eindjes, klussen die maar niet af komen, en echt bereid bent om een paar dagen pure focus te pakken, dan is dit je eerste stap. Meld je aan voor de implementatie week. Alleen of samen met je business buddy.

Voel vast even hoe het voelt als je straks hebt gedaan wat je moet doen, om je bedrijf naar die volgende fase te helpen

>Meld je aan<


 

Stap 2 | Trek je plan (en pak je koffer)

Zonder plan verdwaal je. Daarom besluit je van te voren waar je aan gaat werken en wat je daar voor nodig hebt. Voor vertrek bellen we om jouw wensen en doelstellingen in kaart te brengen. En je kunt je vragen kwijt.

>plan een call<


 

Stap 3 | Get it done

Op naar Albanië. In Lugina e Vogel (de kleine vallei) kom je samen met de andere ondernemers voor een heerlijke, en vooral productieve week. Jij gaat naar huis met een afgeronde to-do lijst, je kennis gaat voor je werken én bent een geweldig ervaring rijker.

>check in voor dit avontuur<

 

Dat ben jij zo waard!

 

All-inclusive: Get it Done implementatieweek

Focus betekent dat je je niet hoeft druk te maken over de randzaken. Daarom is echt alles inbegrepen. De accommodatie, maaltijden, drankjes en het hapje tussendoor. En natuurlijk ook de (outdoor) activiteiten en de roadtrip.

Het enige wat je nog betaalt is je reis naar Albanië en een reisverzekering.

 

Pilot

De workation in deze vorm is een pilot. De eerste ook die ik zal organiseren in ons eigen gasthuis (whoop whoop!). Daarom kun jij als eerste deelnemen met een mooie korting van maar liefst €400. Na afloop ontvang ik graag jouw feedback. Je gaat er ook mee akkoord dat de foto’s en video’s worden gebruikt op onze website en social media.

 

 

Privé kamer

Gasthuis Lugina e Vogel nog in de stijgers, met op de voorgrond bloemen en de moestuin

Normaal €1495, pilot aanbieding €1095

Inbegrepen:

 • 8-daagse workation (10 – 17 maart 2024)
 • Programma volledig gericht op implementatie – doen, doen, doen
 • 7 overnachtingen (privé kamer met eigen sanitair)
 • Ontbijt, lunch, diner en drankjes
 • Toffe roadtrip met o.a. bezoek aan Tirana
 • Een onvergetelijke ervaring

Pilot korting 

Nu €400,- korting met de Pilot Deal als je boekt voor 31 december 2023.

Boek nu

Graag de 5-daagse focusweek, maar zonder de roadtrip?
Je komt van 10 tot 15 maart (en trekt €150 van je investering af)

Gedeelde kamer (boek samen)

Normaal €1200, pilot aanbieding €800

Inbegrepen:

 • 8-daagse workation (10 – 17 maart 2024)
 • Programma volledig gericht op implementatie – doen, doen, doen
 • 7 overnachtingen (privé kamer met eigen sanitair)
 • Ontbijt, lunch, diner en drankjes
 • Toffe roadtrip met o.a. bezoek aan Tirana
 • Een onvergetelijke ervaring

Pilot korting 

Nu €400,- korting met de Pilot Deal als je boekt voor 31 december 2023.

Boek nu

Graag de 5-daagse focusweek, maar zonder de roadtrip?
Je komt van 10 tot 15 maart (en trekt €150 van je investering af)

Omdat de natuur je letterlijk de ruimte biedt

Nog even dit

Je bevindt je deze week onder ondernemers die allemaal hun kennis en ervaring meebrengen.  Maak van die gelegenheid gebruik om –  met wederzijdse instemming – met elkaar te sparren of overleggen. Leer van elkaar!

Uiteraard help ik je om structuur in de werktijd aan te brengen, door bijvoorbeeld schrijfsprints te faciliteren. Als je daar behoefte aan hebt. Als je specifiek op zoek bent naar ondersteuning van een ondernemerscoach en/of andere deskundigen, dan is dit niet de juiste workation voor je.

 

 

Antwoorden waar jij misschien ook naar zocht

 

 

Hoe kom ik in Albanië? 

 • Trein + ferry via Italië: reis met de trein naar Bari. Daar neem je de boot naar Durres (Albanië)
 • Bus: check de Flixbus. Tirana is niet altijd beschikbaar. Je kan kijken naar Podgorica (Montenegro) of  Ohrid (Noord-Macedonië).
 • Auto: de rit van Utrecht naar Fushe Buall is ongeveer 2200 km. Je kunt kiezen om via de westelijke Balkanlanden te rijden of via Italië en overvaren.
 • Vliegtuig: Ryanair (Weeze – Tirana), Wizzair (Eindhoven – Tirana of Dortmund – Tirana), of via Amsterdam als je een overstap maakt (vanaf medio 2024 ook rechtstreeks met Transavia).

Wil je hierover advies? Ik denk graag mee en breng je met alle plezier in contact met reisgenoten. Misschien kunnen jullie dan samen de treinen of carpoolen.

 


Over de locatie/verblijf

 • Is er Wifi? Ja, er is Wifi in het gebouw (glasvezel) en prima mobiel internet op het terrein.
 • Ik werk graag met een tweede scherm, maar vind het een gedoe om die mee te nemen. Is er een tweede scherm aanwezig? Neem even contact op voor de beschikbaarheid.
 • Zijn de stoelen/tafels verstelbaar? Eerlijk is eerlijk. We proberen het comfortabel te maken, er zijn enkele verstelbare bureaustoelen, maar een ARBO deskundige zal hier niet meteen van gaan dansen. Wat we wel doen voor je lijf is zorgen voor voldoende beweging.
 • Met hoeveel mensen deel ik een kamer? Je hebt je eigen kamer, tenzij je met iemand samen boekt. Dan deel je met die persoon de kamer. Er staan twee eenpersoonsbedden.
 • Ik ben niet goed ter been, is de plek voor mij geschikt? Er zijn twee slaapkamers op de begane grond. De centrale ruimte is nu nog de huiskamer en die is te bereiken met 1 trap. Het terrein is glooiend. Er zijn nog geen kamers die zijn aangepast voor rolstoel gebruik.

 

 

Activiteiten en omgeving

 • Wat is er te doen? Nou, vooral lekker werken aan jouw klus.
 • En verder? Struin door het bos achter het huis, volg het irrigatiekanaaal voor een wandeling met uitzicht over het dorp en de vallei, leef je uit in de moestuin, of plof in de wei naast de buurvrouw met haar koe – gewoon om er te zijn. Er staan 2 mountainbikes. En natuurlijk zorgen we voor bezoekjes aan de omgeving.

We zijn echt flexibel, niets moet, alles is uit te vogelen.

 

Laat het los – het is sowieso een ervaring. Beloofd!