Scriptiebegeleiding | ontspannen focus - Reizen voor Focus


Reizen voor FocusScriptiebegeleiding | ontspannen focus

Scriptiebegeleiding, een overzicht | Ontspannen focus creëren op je scriptie, zodat je straks met trots je diploma ophaalt. Dat is de inzet van Scriptiereizen.nl.

Naast de scriptie focusreizen, waar het ooit mee begon, kun je inmiddels ook gewoon in Nederland en zelfs online aanschuiven voor een prettige stok achter de deur. Scriptiebegeleiding, maar dan anders.

scriptie focusreis
scriptie schrijfdagen
een persoonlijk accountability traject
gratis – Tackel je Thesis groep
inhoudelijke scriptiebegeleiding
taal, structuur en APA en layout
plagiaatcheck

Je moet het zelf doen, maar het hoeft niet alleen

Scriptie focusreis

Kun je maar moeilijk de tijd vrijmaken voor je scriptie? Word je steeds afgeleid? De scriptieweek biedt je de mogelijkheid om je volledig om je scriptie te richten. Zonder afleiding ga je aan het werk op een inspirerende locatie.

In een week heb je niet alleen je scriptie weer op de rit. Je krijgt ook het vertrouwen om er thuis weer mee verder te kunnen.

 

Lees meer over de scriptiereis

 

Scriptie schrijfdagen

Als je neigt naar uitstellen en beginnen lastig is, schuif dan eens aan bij de scriptiedagen. Tijdens de scriptie schrijfdagen werk je met met een klein groepje studenten op een relaxte locatie aan je scriptie. Je kunt altijd even overleggen, maar verwacht geen inhoudelijke scriptiebegeleiding.

Je creëert voor jezelf en met elkaar een prettige stok achter de deur. Het resultaat: je doet veel meer in korte tijd.

Ook ’s avonds en in het weekend kun je terecht.

 

Bekijk de data en locaties

 

Persoonlijk accountability traject

Wanneer je sporten steeds laat verwateren, of een dieet niet volhoudt, schakel je een personal trainer in of bezoek je een diëtist. Die helpt je te werken aan je doel, houdt je vorderingen bij en zet je af toe flink aan het werk. Zo werkt het persoonlijke accountability traject  ook.

Personal trainer

We inventariseren wat er moet gebeuren aan je scriptie. Dat verdeel je in stukjes waar je mee aan het werk gaat. Om het werk aan je scriptie niet te laten verwateren, plannen we per week een aantal korte contactmomenten in (telefonisch of via Skype), meestal gecombineerd met een aantal offline schrijfdagen per maand. Net wat jij nodig hebt.

Een ding spreken we altijd af: als het toch niet zo loopt als je had gepland, maak je gebruik van de lifeline. Een belletje, een appje, het maakt niet uit. Zolang je maar iets van je laat horen.

Op naar dat ultieme doel: afstuderen!

Iets voor jou? Ik geef je graag persoonlijk en vrijblijvend informatie.

 

Neem contact op

 

GRATIS – Tackel je Thesis groep 

Dat gevoel dat je voortdurend in je eentje aan het ploeteren bent. Het idee dat je ook niet zomaar voor alles je scriptiebegeleider kunt mailen. De behoefte om soms even te horen dat je op de goede weg zit. Bekend terrein?

In de besloten Facebook groep vind je ‘lotgenoten’, studenten in hetzelfde schuitje, die elkaar graag op weg helpen. De planning voor de dag wordt gedeeld, ervaringen en praktische tips uitgewisseld.

Lid worden? Meld je gratis aan.

 

Meld je aan bij groep

 

Inhoudelijke scriptiebegeleiding

Zoals je ziet is het aanbod van scriptiereizen.nl er helemaal op gericht om je in de flow van het schrijven te brengen. Heb je tijdens het schrijven eens een vraag, dan kun je die kwijt, bij de andere studenten of bij mij. Meestal kun je daarna zelf weer verder.

Als intensievere begeleiding noodzakelijk is, bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn. In sommige gevallen kan ik meelezen tijdens de schrijfdagen en delen van je werk van feedback voorzien. Je neemt dan een plus-pakket af. Wanneer ik de gewenste begeleiding niet kan bieden, verwijs ik je door naar een collega.

Ik werk bijvoorbeeld graag samen met Topscriptie. Zij bieden 1-op-1 hulp aan studenten die vastlopen of inhoudelijk willen sparren. Ze kunnen van A tot Z bij jouw scriptie helpen, bijvoorbeeld samen analyses uitvoeren of een scriptiecheck doen. Het is echt op maat, dus je kunt ook al terecht voor een los uur.

Het fijne aan Topscriptie is dat zij gespecialiseerd zijn in faalangst en studieontwijkend gedrag, dus dat is een ideale combinatie met de schrijfdagen.

Een ideale combinatie

Topscriptie heeft een aantal gereserveerde plaatsen tijdens de scriptie schrijfdagen en avonden. Daarnaast ontvang je van ons een mooie korting als je de scriptiedagen combineert met de inhoudelijke scriptiebegeleiding van Topscriptie.

 

combinatie

korting

Strippenkaart

4x schrijfdag

€185 €170

+

Scriptiehulp

€25 korting* bij Topscriptie

Vraag deze combinatie aan
*)korting is eenmalig bij aanschaf van een pakket scriptiehulp (5 of meer uren)

 

Taal, structuur en APA en layout

Wanneer je lang met een tekst bent bezig geweest, word je blind voor je eigen fouten. Zorg dus altijd dat je je scriptie laat lezen door iemand anders, die je kan wijzen op de fouten die jij niet meer ziet. Heb niemand in je omgeving die dit voor je kan of wil doen, dan is het zeker het overwegen waard daarvoor hulp in te schakelen. Soms kan ik dat voor je doen (vraag naar de mogelijkheden). Meestal zal ik je verwijzen naar de nakijkservice van Scribbr. Je kunt daar terecht voor een check op taal, structuur, rode draad, APA of lay-out. Wist je dat ik mijn klanten een korting mag geven op die service?

Plagiaatcheck

Zeker weten dat je op de juiste wijze hebt geparafraseerd en geciteerd? Maak gebruik van een plagiaat scanner. De Scribbr Plagiaat Check brengt de problematische delen helder in beeld. Je krijgt ook uitleg over hoe je plagiaat kun voorkomen.

 

Kan ik je helpen?

Twijfel je over een van de programma’s of heb je nog vragen? Neem gewoon even contact op. Dat verplicht je tot helemaal niets